Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Πρόστιμα θα επιβάλλονται στους μαθητές και τις μαθήτριες που θα κάθονται σε πλατείες με την παρέα τους αφού τελειώσει το μάθημα και δεν θα επιστρέφουν σπίτι τους, σύμφωνα με τη Ζέττα Μακρή




Πρόστιμα στους μαθητές και τις μαθήτριες που θα κάθονται σε πλατείες με την παρέα τους αφού τελειώσει το μάθημα στο σχολείο και δεν θα επιστρέφουν σπίτι τους προανήγγειλε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων την 1η Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο Mega, η υφυπουργός επισήμανε ότι «θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό». Ακόμα επισήμανε, ότι μετά το πέρας των μαθημάτων τα παιδιά θα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επιστρέφουν στο σπίτι τους. «Δεν θα είναι απεριόριστος ο χρόνος» επισήμανε.

«Δεν επεμβαίνουμε, δεν τροποποιούμε, δεν επηρεάζουμε τις αποφάσεις των ειδικών», πρόσθεσε σχετικά.
Παράλληλα, έκανε λόγο ότι οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα για δωρεάν τεστ κορονοϊού μέσω της ειδικής πλατφόρμας του υπουργείο, ενώ θα γίνονται, όπως είπε, εθελοντικά τεστ στους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

«Ο ΕΟΔΥ θα κάνει επιτόπια τεστ που θα διευκολύνουν στην ασφάλεια που θέλουν να νιώθουν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές» σημείωσε.

Πηγή: Alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάνω από 617.000 καμένα στρέμματα στον Έβρο και πάνω από 50.000 στη Φυλή

φωτιά - χάρτες Έκταση μεγαλύτερη των 617.000 στρεμμάτων έχει κατακάψει μέχρι σήμερα το μεσημέρι η  πυρκαγιά  που εκδηλώθηκε το Σάββατο στην ...